welcome to ceritabudakbarunakup . keep in touch . follow me ,

Tuesday, December 21, 2010

oh hye hye . aku lupe nak cerita kat korang sumthin' . haha . macam ni . minggu lepas kan , aku pegi perlis . gi umah sepupu aku . dia ni la sepupu aku paling rapat pown . baek baek , hensem hensem and ni la first time aku hang out berdua nan dia . selalu lepak naek moto pusing-pusing taman dia je . tapi kali ni laen . first day aku dah ajak dia gi padang besar . esoknye pagi-pagi aku dah kejut dia gi alor setar . haha . kecian dia . dah la tdoq pukul 4 pagi . awek dia pown sama je . gayut sejam mesej sampai terlelap . BAHAHA . tapi aku dah tdo tu yang aku dapat kacau dia pagi-pagi buta 2 . erm berbalik pasal gi alor setar pagi 2 . aku ajak dia tgk aku masih dara . haha . naseb baek panggung kat sana ada , pangung sana xmcam pangung sini . pangung sana apa pown xda .


tiket pukul 215 . kami ada masa 45 minit lagi . so aku nan alip ni gi la pusing-pusing ct plaza . besh gak tempat ni . kalau kat sini ala ala parade cume sana lagi gempak kedai kedai deme . xmcam parade biasa biasa saja . HAHA . so aku masih dara ni ala ala syurga cinta . besh tu biasa je . sweet tu biasa je . lawak je yang besh ! mak bapak sama nan anak . (bukan negatif punye ye) hahaha . btw , aku sempat beli baju skate . 2 la baju skate aku yang pertama :P

ni la dia mohd alif akmal a.k.a mad alip ( yang baju merah ye )



2 comments:

Ayuni syahida said...

hahaha...
awt comei sangat?

aDib said...

haha biaq pi la