welcome to ceritabudakbarunakup . keep in touch . follow me ,

Thursday, March 17, 2011

2011 my first lepakking at eypoh ! HAHA

okea okea . ni teman nak bercerite sikit . " aa ce cerite , ce cerita " (hantu kak limah balik rumah la plak) HAHA . okea sudah sudah hentikan jenaka . SERIUS now --' ! . macam ni pagi pagi dah bgn excited nak pegi tgk movie nihh . haha . lepas subuh konon xnak tidor last2 730 mata ngantuk . tido balik lahh kan then sedar2 dah 815 . What the? nak kene gi umah opah amir 830? cepat2 aku siap sume haha . last2 sampai umah opah dia lam pukul 840 . tgk acu dia tgh sebok ready kan keta so it's still early HAHA . pastu dah ready sume gerak gi umah amir yang BESAR 2 . ala kat depan carmfill . yang dua tingkat kaler kunin 2 HAHA (jangan marah amir) . then tunggu punye tunggu 940 gerak ke JJ . sampai sana pukul 1000 . laju gak acu dia bawak . well maen jalan dalam . perghh mmg orang ipoh lahh acu dia ni . hehehe .

pendahuluan dah selesai . now time kitaorg arrive jea tros gi beli ticket tgk cerita HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA . hahha . show pukul 11 . so pusing pusing jj . masok sume kedai yang nak pegi lam 1040 naik atas beli popcorn and you know what? i saw my ex gurlfriend ! damn , xnak jumpa dieew . xsuke xsuke arrr . lepas aku buad sombong aku . dia nak cakap aku sombong? who cares haha . so aku tros masok malas nak layan gedik2 deme 2 . HAHA . besh kud cite HMM . action , fantasi . macam narnia pown ada silap xde magics HAHA . Stephen Rahman punye badan bukan maen sasa HAHA . tpi ada satu dialog aku xkan lupe yang laksamana china cakap dulu ada satu merong ni buad kacau kat tempat dorang and dia senang2 cover dia cakap "oh , its not me , maybe my brother merong mahasuasa ! " hahhaa . prince rome tu punye marah sampai merajuk ! HAHAHA . lawak lawak . okeayh okeayh movie habis 130 . so ape lagi jalan2 then serang tutti frutti YEAH . akhirnya dapat jugak aku merasa hahaha . rm24.10 mahal? tpi kenyang . hak3 . nak tgk gbr? nah ambik nip . ! yeahh gedebushh . tu kat atas 2 nmpk x? HAHA . okay okay . sembang punye sembang . pukul 300 . gi mam kfc si amir n megat sudah lapar . so aku ikut saja . HAHA . lepas2 duduk kat bench depan subzero tu lam setengah jam then merayau rayau dalam jj smpai dah bosan lepak cc . HAHAHA .

ending ending . dalam pukul 630 kitaorg pown turun bawah mam mcd . si amir mula jual mahal xmahu makan last2 dia pown join sekaki . hak3 . lam pukul 700 acu dia datang bawa kami pulang . aku smpai rumah tempat pukul 800 . nape lambat? singgah byk tempat derr . singgah ampang , anta makwe acu balik agi . then bawu lahh balik . HAHA . okea itu saja . seronok tpi sakit kaki .

p/s : aku dah lupe muka ex-gf HAHA . seb bek tdi aku xtgk muke dia . yahooo . nmpk bdan and rambut saja HAHA .



4 comments:

Khairun Nisa said...

HAHAHA - Nasebaik nisa tak masuk cinema pukul 11 . HAHA

aDib said...

hahaha . seb baek lahh

tengku sharifah ;] said...

hikhik :D cee cite cee cite :D

aDib said...

hahahaha